Minőségellenőrzés

IRÁNYELVEINK

A Budapest Taxi Személyszállító és Szolgáltató Kft. számára fontos, hogy Megrendelői igényekhez igazodó, minden tekintetben minőségi szolgáltatást tudjon biztosítani, ezért a vállalkozás a taxi személyszállítás, a diszpécser szolgáltatás és a fuvarszervezési feladatok ellátására vonatkozó minőségbiztosítási rendszert működtet.
A minőségbiztosítási rendszer legutóbbi auditjára 2016. szeptember 14-én került sor, melynek során vállalkozásunk 2018. szeptember 14-ig megszerezte az ISO 9001 tanúsítást.
szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételek monitorozása érdekében rendszeresen keressük meg partnereinket a szolgáltatás színvonalát és partnereink elégedettségét mérő kérdőíveinkkel, melynek eredményét minden szolgáltatásba bevont kollégánkkal ismertetjük.
A partnerektől kapott visszajelzések alapján szükség szerint folyamatelemzést és folyamatkorrekciót végzünk.
A szolgáltatással kapcsolatos esetleges panaszok kezelését közvetlenül a szolgáltatási folyamattal kapcsolatos munkakörben dolgozó szakmai vezetőik végzik, munkájukat a minőségirányítási rendszer működtetésével megbízott szolgáltatási és üzemeltetés biztonsági igazgató felügyeli.
Személyszállító partnereink munkájának objektív megítélését a szolgáltatási színvonal megőrzését biztosító Etikai Szabályzat teszi lehetővé.
A szakmai vezetés mellett a szerződött taxis vállalkozóink esetleges szolgáltatási szabálytalanságainak feltárásában a vállalat vezetése által megbízott, 7 fős Etikai Bizottság vesz részt.
Az Etikai Bizottság feladata a taxi személyszállítási folyamatot érintő esetleges Megbízói panaszok kivizsgálása, valamint a vizsgálatról készült összefoglaló jelentés elkészítése, melyet igény szerint a vállalat vezetése küld meg a panaszos részére.
Megrendelőink a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeiket Etikai Bizottságunkhoz itt juttathatják el: etika@budapesttaxi.hu
Online fizetési szolgáltatásunk biztosítója a CIB bank.
Online fizetéssel kapcsolatos esetleges panaszát kapcsolati űrlapunkon jelentheti be.
A panaszkezeléshez szükséges a hivatkozott tranzakció száma, melyet rendszerünk a weboldalon megjelenít, valamint a regisztráció során megadott e-mail címre elküld.

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!